Dat u bij Büch Verhuizingen aan het juiste adres bent voor het in- en uitpakken van uw te verhuizen goederen van A naar B, of naar welke bestemming dan ook binnen Europa, over de weg behoeft geen nadere toelichting aangezien Büch Verhuizingen al meer dan 100 jaar deze werkzaamheden naar volle tevredenheid voor diverse opdrachtgevers uitvoert.

Wat u misschien nog niet weet is dat wij ook uw gehele inboedel, kunstwerk, muziekinstrumenten, computers of kortom alles wat u verzonden wilt hebben naar welke bestemming dan ook over de gehele wereld, speciaal, in overleg en rekening houdend met uw specifieke wensen, voor u veilig verpakken en tevens het gehele transport tot op de plaats van bestemming voor u verzorgen.

 

Door onze jarenlange ervaring is er bijna niets dat wij niet voor u kunnen verpakken en verzenden. Onze ervaren medewerkers geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden van inpakken en transporteren. Of het nu via de lucht, over zee of over de weg moet worden getransporteerd, wij verzorgen het in overleg met u waarbij het woord onmogelijk bij ons niet voorkomt.

 

Uiteraard kunnen wij ook voor de verzekering van de goederen zorgen, na overleg met u kunnen wij u een vrijblijvende aanbieding doen geheel toegespitst op uw wensen.